Samen Slim Besparen

Collectieve kortingen op energiebesparing

Zo werkt het

Home • Zo werkt het

Samen Slim Inkopen = Samen Slim Besparen

Zo werkt collectief inkopen voor u

Heeft u interesse gekregen in het collectief inkopen van energiebesparende maatregelen? Dan kunnen wij u daarbij helpen als u onderstaande stappen volgt.

Inschrijven

Bent u een inwoner van West-Brabant? Dan kunt u ook meedoen. U hoeft u zich dan alleen aan te melden via het aanmeldformulier. Vul het formulier volledig in en druk op versturen. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Inschrijven kan tot en met 31 maart 2020. Daarna sluit de inschrijving. Deze inschrijving verplicht u niet tot de aankoop van een installatie via ons.

Persoonlijke check

Binnen een week na ontvangst van uw inschrijving nemen wij contact met u op en sturen wij uw aanvraag door naar de leverancier. 

Huisopname

De volgende stap is dat de leverancier contact met u opneemt om bij u thuis het dak te inspecteren. Hierbij wordt van alles bekeken en besproken, zodat het definitieve aantal panelen, de geschiktheid van uw dak, de locatie van de omvormer en het kabeltraject definitief kunnen worden vastgelegd. Daarbij wordt natuurlijk naar uw persoonlijke voorkeuren geluisterd. Mocht u nog speciale wensen hebben, dan worden deze tijdens deze huisopname besproken.

Persoonlijke offerte

Na de huisopname brengt de leverancier een persoonlijke offerte op maat uit. U kunt dus zelf kiezen hoeveel zonnepanelen u wilt, maar kunt daarbij wel gebruikmaken van de collectieve groepskorting.

Beslissen

U kunt tot uiterlijk 2 weken na offertedatum beslissen of u akkoord gaat met de offerte en of u deelneemt aan de voordelige groepsaankoop.

Inplannen uitvoering

Samen met de leverancier plant u een dag in waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Wij streven ernaar om alle installaties binnen 12 weken na het ondertekenen van de offerte af te ronden. De werkzaamheden zelf nemen ongeveer een werkdag in beslag.

Stappenplan samen zonnepanelen inkopen

Schouw op locatie

Offerte op maat

Installatie zonnepanelen