Samen Slim Besparen

Collectieve kortingen op energiebesparing

Voordelen Slim Inkopen

Home • Voordelen Slim Inkopen

De voordelen van samen inkopen

Groepsaankopen op het gebied van energiebesparende maatregelen zijn erg populair. Dit komt omdat het voor alle samenwerkende partijen alleen maar voordelen oplevert. U bespaart bijvoorbeeld flink op de kosten, terwijl de leverancier efficiënter te werk kan gaan. Daarom starten wij iedere maand met een nieuwe inkoopactie. Iedere inkoopactie heeft een looptijd van 1 maand. Hierdoor kunt u op elk moment van alle voordelen genieten.

Waarom collectief inkopen

Zeer scherpe prijzen

Door het collectief inkopen van energiebesparende producten kan een leverancier een veel scherpere prijs aanbieden. Stel, de leverancier moet op huisbezoek komen om metingen te verrichten. Hij kan dan een strakkere planning aanhouden omdat hij op meerdere adressen in de buurt moet zijn. Zo kan hij zijn werkzaamheden combineren. Dat scheelt weer in reistijd en kosten.

Daarnaast kunnen materialen op grotere schaal worden ingekocht, zodat de inkoop goedkoper kan. Door deze werkwijze ontstaan er voor iedereen financiële voordelen.

Topkwaliteit van lokale ondernemers

Wij vinden het belangrijk om het lokale bedrijfsleven te betrekken bij onze duurzame projecten. Maar wij vinden het ook belangrijk dat u als particulier of bedrijf geniet van schaalvoordeel. Daarom zijn schaal en lokaal de belangrijkste kernwoorden van onze collectieve inkoopacties.

Het resultaat is een eerlijke prijs voor de lokale leverancier en voor u een persoonlijk aanbod dat past bij uw wensen. Bovendien werken wij alleen samen met lokale leveranciers die bekendstaan om de hoge kwaliteit die zij leveren. Zij hebben veel ervaring, zijn lokaal bekend en maken gebruik van hoogwaardige materialen. Maatwerk van topkwaliteit dus, maar dan voor een lagere prijs.