Samen Slim Inkopen

=

Samen Slim Besparen

Collectieve kortingen op energiebesparing

Samen Slim Inkopen

=

Samen Slim Besparen

Zo werkt collectief inkopen van isolatie voor u

Heeft u interesse gekregen in het collectief inkopen van isolatiemaatregelen? Dan kunnen wij u daarbij helpen als u onderstaande stappen volgt.

Inschrijven
Bent u een inwoner van West-Brabant? Dan kunt u ook meedoen. U hoeft u zich dan alleen aan te melden via het aanmeldformulier. Vul het formulier volledig in en druk op versturen. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Het is een doorlopende inkoopactie. Inschrijving verplicht u niet tot meedoen aan deze collectieve inkoopactie.

Persoonlijke check
Binnen een week na ontvangst van uw inschrijving nemen wij contact met u op en sturen wij uw aanvraag door naar de leverancier. 

Huisopname
De volgende stap is dat de leverancier contact met u opneemt om bij u thuis de locatie op te nemen, een zgn. schouw. Hierbij wordt van alles bekeken en besproken en wordt geluisterd naar uw persoonlijke voorkeuren. De leverancier biedt oplossingen voor het warmteverlies in uw woning. 

Persoonlijke offerte
Na de schouw brengt de leverancier een persoonlijke, vrijblijvende offerte op maat uit. Geheel afgestemd op uw huis en uw wensen. Waarbij u gebruik maakt van de groepskorting van 5%.

Beslissen
U kunt tot uiterlijk 2 weken na offertedatum beslissen of u akkoord gaat met de offerte en of u deelneemt aan de voordelige groepsaankoop.

Inplannen uitvoering
Samen met de leverancier plant u een dag in waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. 

Stappenplan samen isoleren

Telefonisch contact

Schouw op locatie

Offerte op maat

CONTACTGEGEVENS