Samen Slim Besparen

Collectieve kortingen op energiebesparing

Laadpalen

Home Laadpalen

Elektrisch rijden = Slim rijden

Het elektrisch en hybride rijden neemt steeds sneller toe. Je ziet het dagelijks op de weg. Of bij familie en vrienden. De overheid geeft nog steeds subsidie op de aanschaf van nieuwe elektrische auto’s. In de miljoenennota worden er ook voor volgend jaar weer nieuwe subsidies aangekondigd. Autobedrijven stimuleren het elektrisch rijden door slimme en voordelige private lease-concepten.

Elektrisch rijden is slim rijden. Als u thuis de accu kunt opladen -bij voorkeur via uw eigen zonnepanelen- dan rijdt u slim EN voordelig!

Slim Laden

Duurzaam STOER heeft onderzocht hoe zij inwoners in West-Brabant kan helpen bij het thuis opladen van de auto. Er is gekozen voor een organisatie die u onafhankelijk kan ontzorgen bij het thuis opladen van uw elektrische auto: Laadpunt Nederland. Zij bieden een groot aantal oplossingen aan voor het thuis opladen van uw elektrische of hybride auto. Daarnaast scoren zij goed op kwaliteit(service)-prijsverhouding.

Eerst meer informatie?

Neem contact op met Duurzaam STOER en één van onze adviseurs kan wellicht direct uw vragen beantwoorden. Of wij zorgen ervoor dat een adviseur van Laadpunt Nederland contact met u opneemt.

Aanmelden

Voor uw aanmelding worden twee formulieren gebruikt.

Stap 1: Aanmelden Duurzaam Stoer

Al eerder aangemeld bij Duurzaam stoer? Sla stap 1 over en ga direct naar stap 2.

Stap 2: Informatie voor Laadpunt Nederland

Naam*
Straat
Huisnr.
Toev.
Postcode
Plaats
Interesse in collectieve inkoopactie:*
Interesse in andere inkoopacties: